top of page

Tarief en vergoeding

Tarieven

Een sessie duurt 1½ uur en kost € 95,- .

Je kunt ook kiezen voor een sessie van 2 uur en dan kost het € 110,-. Voor de eerste keer is een sessie van 2 uur aan te raden. Graag contant afrekenen na afloop van de sessie.

 

Vergoeding

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de sessies (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars, omdat ik als geneeskundig therapeut ben aangesloten bij:

- LVNT, de landelijke vereniging van natuurgeneeskundig therapeuten. Behandelvorm lichaamsgerichte psychotherapie, prestatiecode 24513. Kijk in je polisvoorwaarden bij complementaire geneeswijzen. Klik hier voor een lijst van de zorgverzekeraars die de sessies vergoeden.

- RBCZ, het HBO register beroepsbeoefenaren complementaire zorg

- SCAG, de geschillencommissie complementaire en alternatieve geneeswijzen

- AGB register

- KvK inschrijfnummer 01173586

- Btw id NL004777174B78

Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts.

 

Er zijn ook andere mogelijkheden om de sessies vergoed te krijgen zoals:

  • vergoeding via de werkgever: wanneer je als werknemer ziek wordt, heeft je werkgever de verplichting je zo snel mogelijk terug te helpen in het arbeidsproces (Wet Verbetering Poortwachter).

  • als je een beroepsopleiding volgt kun je supervisie sessies als opleidingskosten declareren bij je belastingaangifte. Als je zelf een bedrijf hebt, kun je coaching sessies als onkosten opvoeren.

Afspraak verzetten en annuleren

Het is mogelijk om de afspraak in overleg te verplaatsen. Voor afspraken die binnen 48 tot 24 uur worden afgezegd betaal je 50% voor de gereserveerde tijd. Een sessie die minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt geheel in rekening gebracht.

lvnt-logo-aangepast-2.png
RBCZ-logo_RGB_payoff.png
"Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent"
Chinees gezegde
bottom of page