top of page

Ervaringen

"Michele is een vakvrouw. Je voelt je snel vertrouwd bij haar warme persoonlijkheid. Zij creëert de juiste sfeer waarin je samen ‘op zoek’ gaat naar wat er nodig is en zij coacht en begeleidt niet teveel en niet te weinig. Precies wat nodig is voor jou op dat moment!”
–L.S.

"Ik heb een mooi, maar druk leven. Een gezin, drukke baan, studie en alles wat daarbij komt. En hoewel ik altijd alles aan denk te kunnen, merk ik na een drukke tijd altijd weer dat bepaalde zaken (onbewust) terugkomen: piekeren, stress, hoofdpijn en een gevoel van onvrede. Mijn primaire reacties zijn me flink houden, niet zeuren en doorgaan. Helaas lost dat die onbewuste negatieve gevoelens niet op. Sterker nog, ze worder erger! Michèle heeft met rebalancing mij geholpen om tijdig naar mijn gevoel te luisteren, mezelf en mijn grenzen beter te leren kennen en meer te accepteren wat er in het moment is. Michèle heeft daarbij de kunde om met aandacht en respect elke keer weer de kern te raken! Een echte aanrader!"

- M.U.

 

"Michele heeft het vermogen om me tijdens de sessie op tafel, te begeleiden bij het werkelijk meer in mijn lijf aanwezig zijn. Tijdens het zelfonderzoek krijg ik door haar gerichte vragen meer zicht op waar ik in mijn gedachtegang vastloop/in cirkels rondloop. Haar vragen geven helderheid, duidelijkheid en inzicht.

 

Bij iedere sessie kijkt ze naar wat er op dat moment nodig is. De ene keer kan het zijn dat ze met meer diepte aanraakt, de andere keer zijn de aanraking zachter. Maar altijd voel ik me na een sessie meer met mezelf verbonden. De laatste tijd heb ik een paar krachtige healing sessies van haar mogen ontvangen. Ik ervaar Michele als een wijze, empathische en deskundige therapeut. Door haar integriteit en zorgvuldigheid, creëert ze een sfeer waarbij ik in alle veiligheid bij mezelf op ontdekkingstocht kan gaan en meer en meer het contact met mezelf heb hersteld"

- A.J.

 

"Ik was op zoek naar een rebalancing therapeut en kwam bij Michele terecht nadat mijn lichaam bij het lezen van haar site, begon te tintelen. Voor mij duidelijk dat dit de, voor mij, goede therapeute is. Dat bleek ook zo te zijn.

 

Elke keer dat ik kom voel ik mij zeer welkom en Michele schept direct een sfeer, energie die je laat ontspannen en veilig laat voelen. Hierdoor kan bij de behandeling een enorme diepe laag van geblokkeerde emoties bereikt worden zodat die gezien, gevoeld en losgelaten kunnen worden. Daarna ben ik 1 dag doodmoe en daarna blijvend “heler” en “lichter” waardoor innerlijke groei de ruimte krijgt. Goede vrienden merken het ook en zeggen “goh, wat ben jij het laatste ½ jaar in goed opzicht veranderd”.

 

Ik kan het iedereen aanraden zich bij Michele te laten behandelen".

- M.D.

 

"De therapie van Michele is prettig. Door de rebalancing raak ik weer meer bewust van mijn lichaam. Ik was heel verbaasd dat mijn lichaam mij zoveel dingen te vertellen heeft. Door de rebalancing luister ik hier beter naar. Daarnaast vind ik het erg fijn dat Michele uitleg en goede adviezen geeft hoe met bepaalde dingen om te gaan in mijn dagelijks leven. Ik heb veel geleerd en merk dat ik weer meer in mijn kracht kom te staan"

- K. v.H.

 

"Ik kwam bij Michele omdat ik al een hele tijd last had van mijn rug en schouders. Ik was al naar een fysiotherapeut en chiropractor geweest, maar het hielp niet. Na een aantal behandelingen bij Michele, kwam er verbetering in mijn rug en schouders. De spanning nam af en mijn schouders werden losser en meer ontspannen. Tijdens de sessies werd het me duidelijk dat ik anders om moet gaan met de druk op mijn werk en me vaker uitspreken. Michele neemt echt de tijd en heeft aandacht voor je. De sessies doen me goed"

- T. H.

 

"Tijdens de Rebalancing massage van Michele, kon ik meer beseffen dan dat ik mij ervan bewust was, hoe stijf mijn lichaam aanvoelde. Haar handen hielpen mij te voelen, dat het lichaam hier en daar ook benauwd was. Tegelijkertijd kon ik zien hoe ik de laatste tijd mijn leven geleefd had met zijn ups en downs. Ik had het onwillekeurig in mijn lichaam opgeslagen. Het was een weldaad om het te mogen voelen.

 

Na een tijdje aanraken, kon ik merken dat mijn lichaam meer op de massage tafel lag. Dat er rust kwam in mijn denken. Als Michele bepaalde gebieden aanraakte kwamen er ineens emoties los. Eerst intens verdriet, daarna opluchting en dankbaarheid en aan het eind zelfs plezier. Daarna was het alsof ik mijn lichaam weer kon voelen.

 

Die handen voelden als een weldaad. Ze waren duidelijk en ze raakten doelgericht aan. Ik vond het zo bijzonder dat ze de juiste plekjes wisten. Die handen voelden vertrouwd, ik kon ze helemaal toelaten. Soms hielp Michele door vragen te stellen of door langer op een plek te blijven, zodat ik de tijd had om daar in te rusten. Ik heb tijdens de massage uitgesproken wat er in mij omging. Dat luchtte op.

 

De behandeling heeft mij goed gedaan en nog een tijd nagewerkt. Ik heb mij voorgenomen om zaken anders aan te pakken. Eén daarvan was, om rustiger aan te doen en de ander, geen energie te steken in wat niet te veranderen is. Ik kan iedereen zo’n ervaring aanraden!"

- M. H.

Massageolie
De wijsheid van gezegden
 
Iets drukt je zwaar op de schouders… Je buik ergens vol van hebben… Een steuntje in de rug krijgen... Het op de heupen krijgen... Met opgeheven hoofd… De kiezen op elkaar houden… Hartzeer hebben… De schrik in de benen krijgen …Dat neemt je de adem…. Met de borst vooruit… Wat heb je op je lever… Het ligt zwaar op de maag… Het hoofd boven water houden… Je hoofd er niet bij hebben… Op eigen benen staan…Het ergens benauwd van krijgen...Iets op de nek krijgen/nemen...Iets moeilijk door de keel krijgen…Hardnekkig…Je schouders laten hangen….Teveel op je schouders nemen…Ergens onder gebukt gaan…Geen ruggengraat hebben…Ergens een zwaar hoofd in hebben…Met hangend hoofd…Het hoofd ergens voor buigen…Je staande kunnen houden… …Op je tenen lopen…Zich uit de voeten maken…Je poot stijf houden…Je kaken op elkaar houden…Het roer in handen hebben…Met beide handen toegrijpen…
bottom of page